آموزش اینسایت اینستاگرام؛ شاه‌کلید موفقیت آنلاین‌شاپ‌ها!

چطور متوجه می‌شوید دنبال‌کنندگان شما به چه موضوعاتی علاقه دارند؟ چه ریلزهایی را دنبال می‌کنند؟ چه پست‌هایی را لایک می‌کنند و حاضرند برای چه محتوای کامنت بگذارند؟ پاسخ به چنین سوالاتی بدون آموزش اینسایت اینستاگرام کاری دشوار و البته بیهوده است؛ چون تصور شما از کاربران شهودی است و دقت زیادی ندارد.

آنلاین‌شاپ‌ها با Insights اینستاگرام می‌توانند رفتار کاربران را تجزیه‌وتحلیل کنید و محتوای مورد علاقه آن‌ها را تشخیص دهند. در مقاله پیش‌رو می‌خواهیم زیروبم اینسایت اینستاگرام را آموزش دهیم و با ترفندهای شاه کلید موفقیت در اینستاگرام، آشنایتان کنیم؛ پس اگر آنلاین‌شاپ دارید و می‌خواهید از رقبای خود سبقت بگیرید، تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

اینسایت اینستاگرام چیست؟

Insight واژه‌ای انگلیسی به معنای «بینش» است. اینسایت اینستاگرام ابزاری برای تحلیل رفتار کاربران و کسب بینشی از آن‌هاست. این ابزار توسط پلتفرم اینستاگرام و به رایگان در اختیار حساب‌های حرفه‌ای قرار می‌گیرد. با استفاده از آن می‌توانید میزان بازدید، تعامل و جمعیت‌شناسی کاربران را شناسایی کنید. پس‌از آموزش اینسایت اینستاگرام، می‌توانید اطلاعات این ابزار را تحلیل و استراتژی بازاریابی و فروش خود را اصلاح کنید.

دو اسکرین‌شات از بخش اینسایت اینستاگرام
اینسایت اینستاگرام، ابزارهای برای تجزیه‌وتحلیل تعامل کاربران با پیج آنلاین‌شاپ است.

چرا آموزش اینسایت اینستاگرام مهم است؟

تصور کنید بوتیک لباس دارید. تعدادی لباس را در ویترین خود قرار داده‌اید تا مشتریان با دیدن آن‌ها، از فروشگاه شما بازدید کنند.

سوال: چطور متوجه می‌شوید لباس مناسبی در ویترین قرار دارد؟

یک راهکار خوب، بررسی رفتار مردم است. اگر به بیرون فروشگاه نگاه کنید، متوجه می‌شوید اکثر مردم نسبت به لباس‌های ویترین بی‌تفاوت هستند، بعضی از آن‌ها می‌ایستند و به چند لباس نگاهی می‌اندازند؛ در این میان محصولاتی هستند که چشمان مخاطب را به خود خیره می‌کنند. اگر بتوانید این لباس‌های جذاب و خیره‌کننده را پیدا کنید و تعداد آن‌ها را در ویترین افزایش دهید، مشتریان بیشتری به فروشگاه شما خواهند آمد.

پست و ریلزهای اینستاگرام، ویترین فروشگاه مجازی شما هستند. پیش‌از اینکه آنلاین‌شاپ راه بیندازید، درباره مشتریان احتمالی خود فکر می‌کنید. مثلا می‌گویید احتمالاً سن آن‌ها بین 18 تا 25 سال است، یا بیشتر به فلان محصولات علاقه دارند. چنین تصوراتی لازم است و پایه‌های استراتژی کسب‌وکار را می‌سازد؛ ولی معمولاً اشتباه یا حداقل ناقص هستند.

با آموزش تحلیل اینسایت اینستاگرام، یاد می‌گیرید چطور استراتژی خود را اصلاح کنید. وقتی متوجه می‌شوید کاربران از کدام پست‌های شما بازدید می‌کنند، به کدام محتوا واکنش نشان می‌دهند و برای چه موضوعاتی کامنت می‌گذارند، به سلیقه و نیاز آن‌ها پی می‌برید.

شاید با خود می‌گویید آموزش insight اینستاگرام نباید کار دشواری باشد؛ همه می‌توانند تعداد بازدید و تعامل کاربران را بخوانند و تلاش کنند آن‌ها را افزایش دهند.

این باور اشتباه است! اطلاعات اینسایت در چند عدد خلاصه نمی‌شود؛ موضوع، دانشی است که پشت این اعداد نهفته است. ما هم نمی‌خواهیم فقط نحوه دسترسی به اطلاعات کاربران اینستاگرام را معرفی کنیم، بلکه می‌خواهیم با آموزش کامل اینسایت اینستاگرام، نحوه پی بردن به رازهای پنهان در این اطلاعات را رمزگشایی کنیم.

دو نفر که در حال تجزیه‌وتحلیل نمودارها و آمارهای اینسایت اینستاگرام هستند.
با تحلیل داده‌های اینسایت می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی اینستاگرام خود را اصلاح کنید.

نحوه دسترسی به اینسایت اینستاگرام چگونه است؟

در این بخش از آموزش اینسایت اینستاگرام به نحوه دسترسی به آن می‌رسیم. برای دسترسی به اینسایت اینستاگرام طبق مراحل زیر عمل کنید:

  1. در اپلیکیشن اینستاگرام وارد بخش پروفایل شوید؛
  2. وارد صفحه «Setting» شوید؛
  3. بر روی گزینه «Account type and tools» کلیک کنید؛
  4. بر روی گزینه «Switch to professional account» کلیک کنید؛
  5. اطلاعات مراحل بعدی را به ترتیب انجام دهید تا دسترسی به اینسایت اینستاگرام فعال شود.
  6. اختیاری: می‌توانید حساب فیسبوک خود را نیز متصل کنید؛

آموزش اینسایت اینستاگرام به‌صورت تصویری

آسان‌ترین روش استفاده از اینسایت اینستاگرام، استفاده از اپلیکیشن آن است. برای این کار ابتدا وارد اپلیکیشن شوید و از سمت راست منوی پایین، روی عکس پروفایل خود کلیک کنید.

اسکرین‌شات از صفحه اصلی پیج اینستاگرام برای آموزش اینسایت اینستاگرام
به پروفایل اینستاگرام بروید.

از بالای صفحه پروفایل بر روی آیکون سه‌خط کلیک کنید تا وارد صفحه تنظیمات اینستاگرام شوید.

اسکرین‌شات از صفحه پروفایل اینستاگرام
به بخش تنظیمات پروفایل بروید.

برای تغییر نوع اکانت، صفحه را به پایین اسکرول کنید و بر روی گزینه «Account type and tools» کلیک کنید.

اسکرین‌شات از بخش تنظیمات اینستاگرام
به بخش نوع اکانت بروید.

همان ابتدای صفحه جدیدی که باز می‌شود، گزینه‌ای با عنوان «Switch to professional account» قرار دارد. روی آن کلیک کنید.

اسکرین‌شات از صفحه نوع اکانت در آموزش اینسایت اینستاگرام
روی گزینه تغییر به حالت حرفه‌ای ضربه بزنید.

در چه حوزه‌ای فعالیت دارید؟ در صفحه جدید بهترین تعریف برای فعالیت پیج خود را علامت بزنید و به مرحله بعد بروید.

اسکرین‌شات از صفحه‌ای که باید حوزه فعالیت خود را مشخص کنید.
حوزه فعالیت خود را مشخص کنید.

نوع اکانت خود را انتخاب کنید. اگر آنلاین‌شاپ دارید تیک گزینه «Business» و اگر تولیدکننده محتوا هستید، تیک گزینه «Creator» را فعال کنید.

اسکرین‌شات از صفحه‌ای که باید مشخص کنید نوع اکانت‌تان تجری است یا سازنده هستید.
اکانت بیزینسی یا سازنده؟

در مرحله آخر آموزش اینسایت اینستاگرام، باید 7 گام را یک‌به‌یک تکمیل کنید تا اکانت شما به‌ حالت حرفه‌ای در بیاید. کار دشواری نیست، برای عبور از هر مرحله کافیست وارد آن شوید و از بالای صفحه روی آیکون تیک کلیک کنید. البته اگر کارهای خواسته‌شده را به‌طور کامل انجام دهید، بهتر است.

تبریک می‌گوییم، با تکمیل اطلاعات و تبدیل اکانت به حالت بیزینسی، حالا می‌توانید به اینسایت اینستاگرام دسترسی داشته باشید. این گزینه در قالب دکمه‌ای در بخش پروفایل نمایش داده می‌شود.

اسکرین‌شات از صفحه اینستاگرام که ظاهر شدن دکمه اینسایت را نشان می‌دهد.
دکمه اینسایت ظاهر شد.

اختیاری: اتصال حساب به فیسبوک

اگر پیج بیزینس فیسبوک دارید، حتماً آنلاین‌شاپ اینستاگرام را به آن متصل کنید. برای این کار کافیست وارد بخش پروفایل شوید و بر روی دکمه «Edit Profile» کلیک کنید.

اسکرین‌شات از صفحه اصلی اینستاگرام که یک کادر قرمزرنگ دور ویرایش پروفایل کشیده شده است.
روی دکمه ویرایش پروفایل ضربه بزنید.

در بخش «Profile information» بر روی گزینه «Connect facebook page» کلیک کنید.

اسکرین‌شات از صفحه فیسبوک که پیغام اتصال به اکانت فیسبوک را نشان می‌دهد.
می‌توانید به فیسبوک متصل شوید.

اکانت فیسبوک بیزینس را انتخاب کنید تا به آنلاین‌شاپ اینستاگرام متصل شود.

نحوه مشاهده اینسایت اینستاگرام

دکمه insights که پیش‌تر درباره آن صحبت و تصویرش را مشاهده کردیم، مربوط به تجزیه‌وتحلیل کلی اکانت است. برای اینکه بخواهید به اینسایت بخش‌های مختلف حساب اینستاگرام، مثل اینسایت پست، ریلز، استوری یا لایو دسترسی داشته باشید، در این قسمت از آموزش اینسایت اینستاگرام، نحوه مشاهده آن را یاد خواهید گرفت.

اینسایت پست‌های اینستاگرام

پس‌از فعال‌سازی اینسایت اینستاگرام، در قسمت پایین صفحه سمت چپ پست‌های شما، گزینه «view insight» نمایش داده می‌شود. با کلیک بر روی این گزینه می‌توانید اطلاعات مربوط به پست، تعداد بازدید، بوکمارک و ارسال آن را به‌تفکیک مشاهده کنید. جالب اینجاست که نوع بازدیدها نیز نمایش داده می‌شود؛ بنابراین متوجه می‌شوید چند نفر از دنبال‌کنندگان پیج، چند نفر از اکسپلور و چند نفر از طریق هوم‌پیج پست‌های شما را مشاهده کرده‌اند.

اسکرین‌شات از یک پست اینستاگرام که دکمه مشاهده اینسایت در زیر عکس مشخص است.
اینسایت پست اینستاگرام

اینسایت ریلز اینستاگرام

در این بخش از آموزش اینسایت اینستاگرام به اینسایت ریلز می‌رسیم. یکی از بخش‌های جذاب و پرطرفدار اینستاگرام، ریلزهای آن است. با انتشار محتوای ریلز می‌توانید عملکرد پیج خود را چندبرابر کنید. برای مشاهده اینسایت ریلز طبق مراحل زیر عمل کنید:

  1. پروفایل اکانت آنلاین‌شاپ خود را باز کنید؛
  2. بر روی تب ریلز کلیک کنید؛
  3. ریلزی که می‌خواهید اینسایت آن را مشاهده کنید، پیدا کنید؛
  4. بر روی آیکون سه‌خط در گوشه سمت راست ریلز کلیک کنید؛
  5. گزینه «view insights» را انتخاب کنید.
اسکرین‌شات از بخش تنظیمات ریلز که دکمه مشاهده اینسایت ریلز مشخص شده است.
اینسایت ریلز اینستاگرام

اینسایت استوری اینستاگرام

استوری، یکی از معیارهای مهم الگوریتم اینستاگرام برای شناسایی پیج‌های معتبر و ورود آن‌ها به اکسپلور است. استوری‌های اینستاگرام 24 ساعت بیشتر اعتبار ندارند و پس‌از آن به طور خودکار حذف می‌شوند. بااین‌حال، نیاز نیست با ست‌کردن آلارم در لحظات آخر وارد استوری شوید و اینسایت آن را چک کنید! روش راحت‌تری هم برای داده‌های مورد نیاز برای آنالیز استوری اینستاگرام وجود دارد:

  1. پروفایل اکانت آنلاین‌شاپ خود را باز کنید؛
  2. بر روی آیکون سه‌خط در بالای صفحه سمت راست کلیک کنید؛
  3. وارد بخش «Archive» شوید؛
  4. استوری که می‌خواهید اینسایت آن را مشاهده کنید، انتخاب کنید؛
  5. منوی کشویی زیر صفحه را به بالا بکشید؛
  6. بر روی آیکون نمودار کلیک کنید تا اطلاعات اینسایت برای شما نمایش داده شود.
اسکرین‌شات از صفحه تنظیمات استوری که بخش آرشیو در آن مشخص شده است.
اینسایت استوری اینستاگرام

اینسایت لایو اینستاگرام

لایو اینستاگرام آخرین نوع محتوایی است که می‌توانید بارگذاری کنید. پس از اتمام لایو دیگر مخاطبان نمی‌توانند آن را مشاهده کنند؛ ولی شما همیشه به اینسایت لایو دسترسی دارید. برای این کار طبق مراحل زیر عمل کنید:

  1. وارد پروفایل اکانت آنلاین‌شاپ خود شوید؛
  2. بر روی آیکون «Insight» کلیک کنید؛
  3. صفحه را به پایین اسکرول کنید تا ویدیو لایو مورد نظر پیدا شود؛
  4. با کلیک بر روی لایو، اطلاعات اینسایت نمایش داده می‌شود.

‌مهم‌ترین اطلاعات اینسایت اینستاگرام

تابه‌اینجا با بخش ابتدایی آموزش insights اینستاگرام آشنا شدید؛ یعنی آشنایی با نحوه مشاهده اعداد و ارقام. همان‌طور که گفتیم برای آموزش کامل insights اینستاگرام باید مفهوم و نحوه رمزگشایی هرکدام از این اعداد را بدانید. در ادامه به همین موضوع خواهیم پرداخت.

با معرفی مهم‌ترین اطلاعات اینسایت اینستاگرام آغاز می‌کنیم:

Account reached

اکانت ریچد، به تعداد کاربران منحصربه‌فردی گفته می‌شود که از پیج شما بازدید می‌کنند. گفتیم منحصربه‌فرد، چون هر کاربر ممکن است بارها یک محتوا را مشاهده کند. افزایش تعداد Reached نشان‌دهنده پیشرفت پیچ در الگوریتم اینستاگرام است. البته این موضوع فقط زمانی مفید خواهد بود که تعداد فالوورهای پیچ نیز به‌طور همزمان افزایش پیدا کند.

اگر Account reached صعودی باشد ولی تعداد دنبال‌کنندگان افزایش نیابد، احتمالاً محتوای شما با سلیقه کاربران همسو نیست یا جذابیت کافی را برای جذب فالوور ندارد. بنابراین با استفاده از تعداد اکانت ریچد می‌توانید به کارآمد یا غیر کارآمد بودن محتوای آنلاین شاپ پی ببرید.

Impression

در آموزش اینسایت اینستاگرام گفتیم Account reached تعداد کاربرانی را که چندبار از محتوای شما بازدید می‌کنند، نمایش نمی‌دهد. برای یافتن این اطلاعات باید ایمپرشن را بررسی کنید. این بخش نشان می‌دهد که محتوای حساب کاربری چندبار تماشا شده‌ است. مثلا اگر یک کاربر هزار بار از محتوای پیج شما بازدید کند، ایمپرشن هزار واحد بیشتر می‌شود، درحالی‌که اکانت ریچد فقط یک واحد افزایش می‌یابد.

اختلاف میان Reached و Impression راز مهمی را آشکار می‌کند. اگر تفاوت میان این دو زیاد باشد، یعنی اکثر کاربران محتوای شما را بیش‌از یک بار تماشا کرده‌اند. خودتان بگویید این به چه معناست؟ مثلا اگر یک فیلم را دو بار تماشا کنید، یعنی فیلم محتوای جذابی داشته یا کسل‌کننده بوده است (البته فرض می‌کنیم کسی با اسلحه شما را مجبور به این کار نکرده باشد!).

یک دست که یک آهنربا را گرفته و آهنربا لایک‌ها و آیکون پروفایل افراد را به‌سمت خود می‌کشد.
نتیجه تحلیل درست اینسایت، جذب مشتریان بیشتر است.

Profile activity

پروفایل‌اکتیویتی نشان‌دهنده میزان تعامل کاربران با آنلاین‌شاپ است. این تعامل براساس تعداد دفعات کلیک بر روی لینک‌های صفحه تعیین می‌شود. هرچه کاربران بیشتر بر روی لینک بیو یا CTAهای پیج کلیک کنند، یعنی محتوای شما مفیدتر و البته ترغیب‌کننده‌تر بوده است.

Profile activity پایین هشداری برای ساخت محتوای جذاب‌تر، تغییر لینک‌های بیو و قراردادن CTAهای ترغیب‌کننده است؛ مخصوصاً اگر با ایمپرشن بالایی همراه باشد.

Account engaged

اکانت‌انگیج نشان‌دهنده تعداد کاربران منحصر‌به‌فردی است که با محتوای شما تعامل داشته‌اند. علاوه‌براین، اطلاعات جمعیت‌شناختی مانند شهر و کشور، سن و جنسیت افراد را نیز به‌تفکیک در اختیارتان قرار می‌دهد. با بررسی Account engaged و مقایسه آن با داده‌های ایمپرشن و اکانت ریچد، به میزان جذابیت محتوا برای کاربران پی می‌برید. پایین‌بودن آمار انگیج یعنی وقت آن است که استراتژی محتوایی پیج را تغییر دهید.

Total followers

یادگیری توتال فالوور یکی از مهم‌ترین بخش‌های آموزش اینسایت اینستاگرام است. این قسمت نشان می‌دهد در طی 90 روز گذشته چند نفر به دنبال‌کنندگان شما اضافه شده‌ است و چند نفر صفحه شما را آنفالو کرده‌اند. برای فعال‌شدن این قابلیت باید حداقل 100 فالور داشته باشید.

Total followers همچنین بازه سنی فالوورها و زمان پیک فعالیت روزانه‌شان را نشان می‌دهد. با استفاده از این اطلاعات نه‌تنها می‌توانید پرسونای مخاطب و استراتژی محتوایی مناسب را انتخاب کنید، بلکه حتی بهترین زمان برای انتشار پست را هم خواهید یافت.

Content you’ve shared

تا این بخش از آموزش اینسایت اینستاگرام به اطلاعات اینسایت کلی اکانت اشاره کردیم. اگر می‌خواهید این اطلاعات را به‌طور دقیق‌تر و برای هر محتوا مشاهده کنید، وارد بخش Content you’ve shared شوید. در این قسمت تحلیل پست و استوری‌های اخیر و اطلاعاتی مانند میزان بازدید، تعداد دفعات ذخیره و ارسال، تعامل و بازدید از وبسایت را مشاهده می‌کنید. علاوه‌براین، به اطلاعات discovery هم دسترسی دارید؛ آماری که نشان می‌دهد چه تعداد از بازدیدهای پیج به کاربرانی مربوط است که دنبال‌کننده شما نیستند.

Engagement rate per post

برای تشخیص اینکه چه نوع محتوایی باب‌میل کاربران پیج است، از داده‌های Engagement rate per post استفاده کنید. در این بخش متوجه می‌شوید چه تعدادی از بازدیدکنندگان هر پست با آن شما تعامل کرده‌اند. تعامل در اینجا به معنای لایک، کامنت یا اشتراک‌گذاری است. پس‌از بررسی این اطلاعات باید موضوعات پرطرفدار را شناسایی کنید. استراتژی تولید محتوای شما باید بر این موضوعات متمرکز باشد.

Top-performing posts and content types

در بخش قبلی آموزش اینسایت اینستاگرام به موضوعات پرطرفدار مربوط بود. برای شناسایی نوع محتوای پرطرفدار به Top-performing posts and content types مراجعه کنید. اطلاعات این بخش نشان می‌دهد مخاطبان شما با چه نوع محتوایی بیشتر تعامل می‌کنند؛ مثلا پست‌های تصویری، ویدیوها یا ریلزهای کوتاه. نتایج این بخش برای اصلاح استراتژی تولید محتوا در اینستاگرام استفاده می‌شود.

Audience demographics

یکی از معیارهای مهم در بازاریابی دیجیتال، شناخت پرسونای مشتری است؛ یعنی بدانید مشتریان شما چه سنی دارند، در کجا زندگی می‌کنند، خانم هستند یا آقا و مواردی از این قبیل. بخش Audience demographics به همین موضوعات می‌پردازد. با بررسی اطلاعات این بخش و شناخت مخاطبان، محتوایی تولید می‌کنید که به‌طور مستقیم نیازها و علایق آن‌ها را هدف قرار دهد.

علاوه‌براین، جمعیت‌شناسی مخاطب می‌تواند در استراتژی بازاریابی و توسعه محصولات تاثیر بگذارد. مثلاً ممکن است تا قبل از بررسی Audience demographics بیشتر محتوای شما مربوط به کاربران تهرانی باشد؛ ولی بعد از آن متوجه شوید بخش قابل توجهی از کاربران پیج اهل شیراز هستند. باوجوداین، باید محتوای محلی بیشتری با محوریت مشتریان شیرازی و علایق آن‌ها تولید کنید.

طرح گرافیکی از گوشی موبایل که نمودارهای بخش اینسایت اینستاگرام روی آن مشخص است.
آموزش اینسایت اینستاگرام به شما کمک می‌کند تا پرسونای دقیق‌تری از مشتریان خود داشته باشید.

چگونه از اینسایت اینستاگرام استفاده کنیم؟

حال‌که با نحوه فعال‌سازی و اطلاعات موجود در insights آشنا شدید، نوبت می‌رسد به آموزش استفاده از اینسایت. در این بخش از آموزش اینسایت اینستاگرام به شما یاد می‌دهیم چگونه از ترکیب اطلاعات مختلف برای جذب فالوور، افزایش تعامل در اینستاگرام و افزایش فروش استفاده کنید.

دسترسی به اکانت خود را اندازه‌گیری کنید

با ترکیب اطلاعات جمعیت‌شناسی، ایمپرشن و ساعات پیک فعالیت فالوورها، بهترین زمان و نوع محتوا برای انتشار را شناسایی کنید. البته نه اینکه سایر روش‌های تولید محتوا را کنار بگذارید، ولی تمرکز اصلی شما باید بر تولید محتوای پرطرفدار باشد. جذاب‌ترین محتوای خود را در ساعاتی منتشر کنید که کاربران بیشترین فعالیت را دارند.

جمعیت‌شناسی مخاطبان خود را تعیین کنید

مخاطبان شما بیشتر چه سنی دارند، اهل کدام شهر هستند و جنسیت آن‌ها چیست؟ با یادگیری اینسایت اینستاگرام حالا به‌راحتی می‌توانید پاسخ این سوالات را پیدا کنید. پس‌از آن، استراتژی محتوای خود را طوری تغییر دهید که با پرسونای مخاطبان سازگار باشد. برای مثال اگر اکثر مشتریان شما نوجوان هستند، تولید محتوای فان و سرگرم‌کننده یک استراتژی عالی است؛ درحالی‌که همین استراتژی برای مخاطبان میانسال به‌طور قطعی اثرگذار نیست.

محتوا را در زمان پیک خود منتشر کنید

اینستاگرام ابتدا جدیدترین محتواهای منتشرشده را به کاربران نمایش می‌دهد. اگر مدت طولانی از انتشار محتوای شما گذشته باشد، ممکن است به انتهای هوم‌پیج دنبال‌کنندگان بروید و بازدید کمتری بگیرید. برای جلوگیری از این چالش، بخش Total followers را بررسی و ساعات پیک فعالیت کاربران را شناسایی کنید. محتوای خود را در این زمان منتشر کنید.

نحوه کشف محتوای شما توسط کاربران را تجزیه‌وتحلیل کنید

در این مرحله از آموزش اینسایت اینستاگرام باید ببینید که کاربران چطور از محتوای شما بازدید می‌کنند؟ دنبال‌کننده شما هستند یا از طریق اکسپلور وارد پیج آنلاین‌شاپ شما می‌شوند؟ اگر تعداد کمی از دنبال‌کنندگان شما از محتوا بازدید می‌کنند، یعنی موضوعات شما به‌اندازه کافی جذاب و کاربردی نیست. اگر بازدید از اکسپلور کم است، احتمالاً باید استراتژی محتوای خود را اصلاح کنید، حجم آن را افزایش دهید و انتخاب هشتگ مناسب برای اینستاگرام را یاد بگیرید. البته بازدید به‌تنهایی کافی نیست و زمانی تاثیر دارد که همراه با تعامل و جذب فالوور باشد.

پست‌های فید برتر را براساس نرخ تعامل پیدا کنید

پست‌های فید برتر همان محتوایی هستند که بیشترین لایک، کامنت و ارسال را دریافت می‌کنند. موضوع چنین پست‌هایی برای کاربران مفید و جذاب است؛ بنابراین باید انتشار محتوای مشابه با آن‌ها را افزایش دهید، تا علاوه‌بر افزایش تعامل، در دیدگاه مشتریان به پیجی مفید و کاربردی تبدیل شوید.

اینسایت‌ها را براساس قالب محتوا مقایسه کنید

برای آموزش اینسایت اینستاگرام، به بررسی اینسایت کلی محتوا بسنده نکنید. اطلاعات قالب‌های مختلف مانند پست، ریلز، لایو و استوری را به‌طور جداگانه بررسی و مقایسه کنید. با این کار متوجه می‌شوید کاربران با کدام محتوا بیشتر ارتباط می‌گیرند. باید به‌دنبال ترکیب منحصربه‌فرد خود باشید. استفاده از یک نوع محتوا به‌تنهایی بهترین عملکرد را ندارد. مثلا ممکن است کاربران در مواجه با پست، بهتر کامنت بگذارند یا ریلزهای بیشتری را برای دوستان خود ارسال کنند. بنابراین با بررسی قالب محتوا، ترکیب خاصی از انواع محتوا را به‌عنوان استراتژی خود انتخاب کنید.

هشتگ‌های با عملکرد برتر خود را کشف کنید

هنگام مشاهده بخش‌های Reach و Impression، قسمتی برای تعداد بازدید از هشتگ وجود دارد. در این قسمت مشاهده می‌کنید چه تعداد از بازدیدها از طریق جست‌وجوی هشتگ بدست آمده است. هشتگ‌های مختلفی را زیر پست‌های خود قرار دهید و بررسی کنید کدام یک بیشترین بازدید را دارند. با آنالیز هشتگ های اینستاگرام و شناسایی هشتگ‌هایی با عملکرد برتر، استفاده از آن‌ها را افزایش دهید.

وینینگ‌ترکر محصولات ترند و پرفروش دنیا را به شما پیشنهاد می‌دهد!

وینینگ ترکر یک وبسایت هوشمند است که با استفاده از تجزیه‌وتحلیل داده‌های گسترده، محصولات پرفروش و ترند دنیا را شناسایی و معرفی می‌کند. این پلتفرم به فروشگاه‌های آنلاین کمک می‌کند تا به‌سرعت و با کمترین هزینه، محصولات مورد نظر خود را از بازارهای جهانی وارد کنند و به دست مشتریان برسانند. با پیوستن به وینینگ ترکر و با اتکا به دانش و تخصص این پلتفرم، می‌توانید خریدهای بهینه‌تری داشته باشید و تجربه فروش خود را ارتقا دهید.

سخن پایانی

خسته نباشید! می‌دانیم که وقت زیادی را بابت مطالعه این مقاله صرف کردید، ولی برای آموزش اینسایت اینستاگرام که شاه کلید موفقیت آنلاین‌شاپ‌هاست، صرف چنین وقتی ارزش داشت. در این مطلب آموختید چگونه با تغییر حساب به حالت Professional از امکانات اینسایت بهره‌مند شوید؛ چطور با اطلاعات این ابزار کار کنید و با استفاده از آن، میزان بازدید و تعداد فالوورهای پیج را افزایش دهید.

تقریباً هرآنچه را لازم بود توضیح دادیم؛ ولی اگر فکر می‌کنید نکته‌ای از قلم افتاده، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات برای ما و سایر خوانندگان کامنت کنید.

منابع: + + +

آیا می‌شود داده‌های اینسایت اینستاگرام را برای چندین حساب تجزیه‌وتحلیل کرد؟

بله، می‌توانید برای چندین حساب آنلاین‌شاپ خود از ابزارهای تحلیل اینسایت استفاده کنید؛ ولی برای هر حساب به‌طور جداگانه.

آیا امکان مشاهده داده‌های اینسایت از گذشته وجود دارد؟

بله، اینسایت اینستاگرام داده‌ها را برای 7 و 30 روز گذشته ذخیره می‌کند. می‌توانید از گزینه‌های Archive برای مشاهده اینسایت استوری‌ و لایوهای قبلی استفاده کنید.

آیا باید هر پست را به‌طور جداگانه تحلیل کنیم؟

اگرچه تحلیل هر پست به‌طور جداگانه مفید است، ولی می‌توانید از بخش Content You’ve Shared برای بررسی و مقایسه عملکرد انواع محتوا (پست، ریلز، استوری) به‌طور کلی استفاده کنید.

آیا اینسایت اینستاگرام به جذب فالوورهای واقعی کمک می‌کند؟

بله، با تحلیل داده‌های اینسایت و شناخت دقیق‌ نیازها و علاقه‌مندی‌های مخاطبان، می‌توانید استراتژی محتوایی خود را طوری تنظیم کنید که موجب جذب فالوورهای واقعی شود.

دیدگاه و نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *